Logo Fleximo

Cos 0

Momentan nu aveti produse adaugate in cos

Detalii cont
Nu aveti inca un cont?

Creati-va unul acum.

Color bar

SKIP HOP

SKIP HOP

SKIP HOP aduce in peisajul accesoriilor pentru copii produse unice, inovatoare si foarte practice, menite sa ii incante pe cei mici cu design-ul prietenos si viu colorat si pe parinti cu aspectul functional si sigur.
Compania este stabilita in New York si a fost intemeiata in 2003 de doi proaspeti parinti care la nasterea fiului lor au fost coplesiti de piata articolelor pentru copii care in ciuda dimensiunii nu le oferea solutiile pe care si le doreau, atat pentru ei cat si pentru cel mic.
Astazi SKIP HOP este un brand international si este recunoscut in toata lumea pentru solutiile inteligente, calitative, sigure, functionale si frumoase pe care le ofera parintilor ocupati si coplesiti de responsabilitatea fata de cei mici.
Atentia la detalii, grija obsesiva fata de siguranta si standardele foarte ridicate in ceea ce priveste design-ul produselor au transformat SKIP HOP intr-un brand preferat in randul vedetelor de la Hollywood. Celebritati ca Madonna, Sandra Bullock, Ricky Martin sau Gwen Stefani sunt des surpinse alaturi de cei mici purtand accesorii SKIP HOP.
Produsele indeplinesc toate standardele internationale de siguranta, atat din punct de vedere mecanic si fizic, cat si in ceea ce priveste lipsa substantelor chimice daunatoare cum ar fi ftalatii sau BPA, substante folosite la scara larga pentru prelucrarea produselor din material plastic.

Toate produsele SKIP HOP:

Sortati dupa
Produse pe pagina
Pagina
1 2 3
Pagina
1 2 3
Brands
Newsletter plane