Logo Fleximo

Cos 0

Momentan nu aveti produse adaugate in cos

Detalii cont
Nu aveti inca un cont?

Creati-va unul acum.

Color bar

FLEXA

FLEXA

In spatele filosofiei FLEXA se afla atat grija fata de copii, cat si grija fata de mediul inconjurator. Produsele sunt certificate conform standardelor europene de siguranta, rezistenta si durabilitate.
Mobilierul FLEXA este finisat cu lacuri naturale pe baza de apa, fara formaldehide, solventi sau coloranti toxici.
Lemnul folosit pentru realizarea pieselor de mobilier este de cea mai buna calitate si este prelucrat din paduri monitorizate permanent dupa cele mai stricte standarde de sustenabilitate.
In general lemnul de pin prelucrat pentru mobilierul FLEXA provine din paduri aflate in nordul Europei. Datorita climei reci in aceasta zona copacii cresc mai incet, iar acest lucru are un impact direct asupra calitatii lemnului care capata in procesul de crestere o fibra mai puternica si o masa mai mare decat in cazul lemnului de pin recoltat din alte zone.
Reziduurile ramase de la prelucrarea lemnului sunt reciclate si transformate in peleti de lemn, devenind astfel un combustibil sustenabil si accesibil.
Mobilierul FLEXA beneficiaza din partea producatorului de garantie 5 ani de zile pentru defectele de fabricatie, iar textilele beneficiaza de o garantie de producator de 2 ani de zile.
www.flexaworld.ro

Toate produsele FLEXA:

Sortati dupa
Produse pe pagina
Pagina
1 2 3
Pagina
1 2 3
Brands
Newsletter plane