Logo Fleximo

Cos 0

Momentan nu aveti produse adaugate in cos

Detalii cont
Nu aveti inca un cont?

Creati-va unul acum.

Color bar

Wishlist-ul Fleximo

Ce puteti face cu wishlist-ul Fleximo?

Uneori vă doriţi anumite produse pentru cei mici pe care prietenii, părinţii sau bunicii s-ar bucură să vi le dăruiască. Aici vă vine în ajutor deschiderea unui Wishlist pe Fleximo.ro!

 

Pentru a vă reaminti cu uşurinţă toate produsele favorite le puteţi salva într-un „Wishlist personal” și apoi le veți putea comanda oricând cu ușurință. Totul se întâmplă în 3 paşi simpli:

  1. Adăugaţi produsul dorit în „Wishlist” folosind butonul de pe pagina produsului.
  2. Odată ce aţi ajuns pe pagina pentru wishlist din contul dumneavoastră, puteți crea liste cu diferite denumiri şi le puteţi seta ca publice sau private.
  3. Puteţi oricând să reveniţi la listele salvate şi să comandaţi produsele dorite.

Sau

Va puteţi face liste publice pentru cadourile pe care le doriţi la botez, aniversarea celui mic sau orice alt eveniment important din familia dumneavoastră. Pentru a împlini dorințele celui mic, urmați 3 pași:

  1. Odată creată lista de produse dorite, puteți da „share” Wishlisht-ului pe Facebook.
  2. Prietenii dumneavoastră pot accesa lista şi pot cumpăra direct de pe Fleximo.ro cadourile pe care vi le doriţi – toţi cei care au acces la lista pot vedea în timp real ce produse au fost deja rezervate.
  3. În ziua marelui eveniment veţi primi exact cadourile pe care vi le doriţi.


Am creat Wishlist-ul Fleximo pentru ca evenimentele din fiecare etapă a copilăriei să fie mai frumoase, iar dorințele celor mici sa ajungă mereu la ei. Și, desigur, pentru a veni în sprijinul vostru, al părinților, pentru că știm că vă doriți tot ce-i mai bun pentru copii.


Brands
Newsletter plane