Logo Fleximo

Cos 0

Momentan nu aveti produse adaugate in cos

Detalii cont
Nu aveti inca un cont?

Creati-va unul acum.

Color bar

Certificari

Furnizorii Fleximo sunt atent selectati dupa criterii ce tin de calitatea produselor si a materialelor folosite, sustenabilitate, siguranta, impactul asupra copiilor – fie ca vorbim despre bebelusi, juniori sau adolescenti - si asupra mediului inconjurator. In materie de mobilier am selectat doar furnizorii care ofera mobilier finisat cu lacuri nontoxice pe baza de apa, fara formaldehide, solventi sau coloranti toxici. In materie de articole textile in oferta Fleximo si-au facut loc numeroase articole realizate din bumbac sau alte alte materiale organice si sustenabile. Toate produsele indeplinesc standardele europene de calitate si siguranta pentru cei mici si sunt aprobate si certificate de catre forurile internationale specializate. Acordam o atentie deosebita factorilor care pot influenta confortul, sanatatea si bunastarea copiilor, dar si factorilor care tin de utilitatea si latura practica a produselor.

La fiecare produs in parte veti regasi pe fleximo.ro informatii despre certificarile detinute:

Certificarea TUV - o veti regasi la mobila si atesta faptul ca produsele pot fi folosite in siguranta de catre copii si nu exista niciun risc asociat folosirii acestor piese de mobilier.

Certificarea FSC - o veti regasi la mobila si atesta faptul ca materialul lemnos folosit provine din paduri exploatate sustenabil unde rata defrisarilor nu depaseste niciodata capacitatea de regenerare a padurilor iar fauna si flora locala este protejata.

Certificarea Oeko-Tex - o veti regasi la produsele textile si garanteaza faptul ca in structura lor nu exista substante chimice daunatoare care pot provoca afectiuni de sanatate sau alergii.

De asemenea, la produsele FLEXA veti regasi in plus si informatii referitoare la:

Lemnul folosit - Lemnul folosit pentru realizarea pieselor de mobilier este de cea mai buna calitate si este prelucrat din paduri monitorizate permanent dupa cele mai stricte standarde de sustenabilitate. Reziduurile ramase de la prelucrarea lemnului sunt reciclate si transformate in peleti de lemn, devenind astfel un combustibil sustenabil si accesibil.

Lacurile folosite pentru finisaj - Lacurile folosite sunt numai lacuri naturale pe baza de apa, fara formaldehide, solventi sau coloranti toxici. De asemenea, mobilierul este tratat cu mai multe straturi de lac pentru a fi mai robust si rezistent dar si pentru un aspect elegant si neted.

Culoare - Piesele de mobilier realizate din lemn masiv pot avea mici diferente de culoare datorita texturii naturale a lemnului.

Garantie 5 ani - FLEXA ofera pentru mobilier garantie de 5 ani pentru defectele de fabricatie.

Garantie a disponibilitatii 5 ani - Toate paturile FLEXA din colectiile Classic, Trendy si White o garantie a continuitatii tuturor liniilor de produse pentru 5 ani de la data achizitiei. Acest lucru inseamna ca accesoriile necesare pentru transformarea paturilor vor fi disponibile pentru dumneavoastra pentru cel putin 5 ani.


Brands
Newsletter plane