Logo Fleximo

Cos 0

Momentan nu aveti produse adaugate in cos

Detalii cont
Nu aveti inca un cont?

Creati-va unul acum.

Color bar

Livrare si montaj

Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de catre dumneavoastra la efectuarea comenzii.

Produsele se afla in ambalajul original si sigilat al producatorului, cu exceptia celor cu specificatii suplimentare din rubrica OUTLET. Produsele sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.

Modalitati de livrare:

  1. direct de catre echipele noastre de livrare si montaj
  2. prin intermediul firmei de curierat rapid FAN Courier
  3. ridicare din depozitul Fleximo sau din showroom de catre dumneavoastra

Preturi livrare:

1. Costuri livrare accesorii:
Livrare cu FAN Courier pe raza municipiului Bucuresti:
- gratuit pentru valori comenzi mai mari de 250 Ron
- 17.5 Ron pentru valori comenzi sub 250 lei

Livrare cu FAN Courier in tara:
- gratuit pentru valori comenzi mai mari de 250 Ron
- 17.5 Ron pentru valori comenzi sub 250 lei

2. Costuri livrare mobilier:
Livrare si montaj Fleximo in Bucuresti sau Ilfov:
- gratuit pentru valori comenzi mai mari de 10.000 Ron
- 150 Ron pentru valori comenzi sub 10.000 Ron

Livrare FAN Courier in tara:
- 300 Ron pentru orice comanda de mobilier

Livrare si montaj Fleximo oriunde in tara:
- 1.5 Ron/km (dus + intors)
Va recomandam sa ne contactati pentru o cotatie la 021.310.64.17 sau 0727.333.066.

Taxa aferenta livrare si montaj in tara se calculeaza dupa urmatoarea formula: nr. km pana la adresa de livrarex1,5×1,20×2. Suma rezultata include transportul produselor pana la domiciliul/locatia precizata de Cumparator, asamblarea pieselor de mobilier conform planului de amenajare si strangerea ambalajelor. Serviciul este asigurat de catre echipele proprii de profesionisti cu peste 10 ani experienta in montajul de mobilier.

In cazul in care optati pentru ridicarea produselor din depozitul nostru si doriti ca acestea sa fie montate in prealabil de catre echipa noastra specializata, se va aplica o taxa de 49 lei/piesa de mobilier montata. Ridicarea produselor trebuie programata cu cel putin 48h inainte.

Pentru mai multe informatii ne puteti contacta telefonic sau pe e-mail sales@fleximo.ro.

Fleximo.ro estimeaza costul transportului pe baza unor indicatori interni agreati cu firma de curierat. Cumparatorul accepta in mod expres prin plasarea comenzii estimarile pentru costul transportului, indiferent de datele care au stat la baza determinarii acestui cost. In consecinta, Cumparatorul nu poate solicita un cost inferior al transportului pe baza unor cantariri sau masurari proprii ale coletului.

Termenul de livrare: este precizat pe pagina fiecarui produs, variind intre 1 si 20 de zile lucratoare.

In cazul in care produsul va fi livrat cu depasirea termenului sus mentionat, Fleximo.ro va va informa prin e-mail, in termen de 7 zile de la lansarea comenzii despre prelungirea termenului de livrare cu o perioada ce nu va depasi termenul de livrare prevazut initial.

In cazul in care, in cadrul noii perioade agreate de comun acord, produsul va fi indisponibil pentru livrare, puteti solicita rezilierea contractului la distanta si anularea comenzii. Cumparatorul are la dispozitie un termen de 3 zile lucratoare de la data emiterii notificarii de informare pentru a-si exprima optiunea privind produsul comandat. Lipsa primirii de catre Fleximo.ro a unui raspuns din partea Cumparatorului sau imposibilitatea contactarii Cumparatorului la datele de contact indicate in termenul precizat se va considera ca accept tacit al acestuia pentru prelungirea perioadei de livrare. In toate cazurile in care Cumparatorul isi exprima optiunea in scris pentru rezilierea contractului si anularea comenzii, daca produsul a fost deja platit de acesta, Fleximo.ro va inapoia sumele platite in maximum 30 de zile calendaristice.


Brands
Newsletter plane