Logo Fleximo

Cos 0

Momentan nu aveti produse adaugate in cos

Detalii cont
Nu aveti inca un cont?

Creati-va unul acum.

Color bar

Despre noi

Fleximo si www.fleximo.ro a aparut din dorinta si nevoia de a ridica standardul in materie de mobilier si accesorii pentru cei mici.

Am conceput o colectie ampla si bine integrata de produse dedicate copiilor intre 0 si 15 ani ce include tot ce au nevoie copiii in casa, afara, la joaca, la scoala sau la gradinita.

Conceptul de la care am pornit este lipsa compromisurilor, atat in ceea ce priveste calitatea produselor, cat si in ceea ce priveste calitatea serviciilor furnizate. Am ales sa cream in jurul Fleximo o lume in care nu exista jumatati de masura, mai ales avand in vedere faptul ca in centrul acestei lumi se afla copiii nostri.Aceasta viziune are in spate spirite tinere, dar si o echipa de oameni care lucreaza de peste un deceniu in retail-ul cu mobilier premium.


Furnizorii Fleximo sunt atent selectati dupa criterii ce tin de calitatea produselor si a materialelor folosite, sustenabilitate, siguranta, impactul asupra copiilor – fie ca vorbim despre bebelusi, juniori sau adolescenti - si asupra mediului inconjurator. In materie de mobilier am selectat doar furnizorii care ofera mobilier finisat cu lacuri nontoxice pe baza de apa, fara formaldehide, solventi sau coloranti toxici. In materie de articole textile in oferta Fleximo si-au facut loc numeroase articole realizate din bumbac sau alte alte materiale organice si sustenabile. Toate produsele indeplinesc standardele europene de calitate si siguranta pentru cei mici si sunt aprobate si certificate de catre forurile internationale specializate. Acordam o atentie deosebita factorilor care pot influenta confortul, sanatatea si bunastarea copiilor, dar si factorilor care tin de utilitatea si latura practica a produselor.

Pe langa stocuri permanente la majoritatea produselor, Fleximo pune la dispozitia parintilor logistica proprie si servicii gratuite de consultanta in privinta amenajarilor spatiilor dedicate copiilor. De asemenea, o mare parte dintre produse pot fi vazute si testate in showroom-ul nostru din nordul capitalei.

 

Fleximo nu ofera doar produse pentru bebelusi, copii si adolescenti, ci ofera un mod de viata si o viziune omogena, practica si, in acelasi timp, estetica asupra spatiului in care copii trebuie sa isi satisfaca nevoile de joaca, odihna, invatare si crestere. Grija fata de nevoile celor mici se imbina cu dorinta de a oferi produse iesite din tiparele banale. Am ales strict produse premium, cu un design avangardist, adesea premiat in cadrul evenimentelor din industrie.

Ne bucuram mereu sa primim feedback de la voi,#ParintiiFleximo si sa va asistam in ceea ce priveste aducerea unei parti din spiritul si conceptul Fleximo in viata copiilor dumneavoastra.

 --

In 2017, am devenit parte din SC Scandinavian Design House SRL printr-un proces de fuziune cu divizia noastra de mobilier si accesorii pentru adulti. Daca doriti sa aflati mai multe detalii despre procesul de fuziune pe care l-am initiat va rugam sa parcurgeti documentul atasat.

 


Documente atasate

Brands
Newsletter plane