Logo Fleximo

Cos 0

Momentan nu aveti produse adaugate in cos

Detalii cont
Nu aveti inca un cont?

Creati-va unul acum.

Color bar

Design interior

 

Consultantii nostri de vanzari au pregatire in domeniul design-ului interior si va stau la dispozitie oricand cu sfaturi si ajutor in ceea ce priveste amenajarea camerei copiilor.

Mai mult decat o simpla consultanta, serviciul de interior deco va ofera un design personalizat, realizat de catre un profesionist, pentru camera copilului dumneavoastra.

 

Daca va doriti propriul proiect de amenajare, urmati acesti 3 pasi simpli:

  1. Trimiteti detalii legate de camera copilului si cerintele dumneavostra la sales@fleximo.ro.
  2. Primiti raspunsul din partea decoratorilor nostri si stabiliti o vizita la domiciliu. Scopul vizitei este de a vedea si masura corect spatiul ce urmeaza a fi amenajat si de a discuta in detaliu dorintele si asteptarile Dumneaoastra.
  3. Designerul sau arhitectul va realizeaza o solutie de amenajare personalizata, tinand cont de toate detaliile: varsta copilului, preferinte cromatice, functionalitati, mobilier existent, planuri de viitor.

In maximum 3 zile lucratoare de la data vizitei la domiciliu sunteti invitat la expunerea solutiei finale de amenajare in incinta showroom-ului nostru din Baneasa. Acest lucru include:

  1. Prezentarea planurilor, prezentarea pieselor de mobilier si a accesoriile propuse si prezentarea mostrelor de materiale alese, oferindu-va posibilitatea de a testa calitatea si confortul oferit de piesele de mobilier si decoratiunile recomandate.
  2. Prezentarea ofertei de pret si a solutiei finale de amenajare, convenita impreuna.

Costul serviciului de interior deco (masuratori + pr este de oiect de amenajare 3D) este de 700 lei/camera. Costul serviciului de masuratori este de 300 lei. In cazul finalizarii procesului de masurare si/sau planificare cu o comanda, acest cost se scade din valoarea comenzii finale. Daca dupa prezentarea solutiei finale de amenajare nu doriti sa plasati o comanda, aceasta taxa se retine ca si contravaloare pentru serviciile de prestate.


Recomandari de produse


Brands
Newsletter plane